Onze digitale vitrine is geopend!

Je kunt vanaf nu je eigen maaltijd en/of borreltas samenstellen, met allemaal lekkers uit de keuken van Rabarber! Wij maken (wisselende) gerechtjes, jij klikt aan waar je zin in hebt en wij zetten het voor je klaar. Supersimpel!
Voor een goed vullende, gezonde avondmaaltijd raden we je aan om in ieder geval 4 verschillende items te bestellen, maar je mag zo los gaan als je zelf wilt natuurlijk.

Laat je je liever verrassen en ben je gek op korting? Bestel dan de MEZZE ALLE!: wij pakken een tasje voor 2 personen in. Zo heb je een verrassingstafeltje vol – als uitgebreide borrel of als avondeten voor twee! Je kunt aangeven of je je mezze vegan, vegetarisch of met vlees wilt. Het tasje kost 25 euro. Neem je je eigen bakjes (en tasje) mee? Dan krijg je van ons 1.5 korting.

De digitale vitrine is geopend van woensdag t/m zondag en je kunt vooruit bestellen. Elke dinsdag tonen we de vitrine van die week. Kijk snel op onze bestelsite om te bestellen!

Natuurlijk kun je ook nog steeds langskomen bij ons op de Zadelstraat om daar je bestelling door te geven. Kun je meteen koffie/bier/taart/lunch halen in ons mini-winkeltje!

RABARBER TO GO:

wo t/m zo: 09.00 – 18.00 u

Koffie – taart – lunch – de digitale vitrine

—–

Rabarber zit in één van de leukste straten van Utrecht, de Zadelstraat. Bij ons kun je ontbijten, lunchen en borrelen, 7 dagen in de week. Waar mogelijk werken we met leuke, lokale leveranciers – zo is onze koffie van Nordkapp, ons brood van Broei Bakkerij en verkopen we veel lekkere Utrechtse speciaalbiertjes.

Onze keuken is momenteel geopend van 09.00 tot 17.00 u en in die tijd is alles van de ontbijt- en lunchkaart te bestellen. Tot 18.00 u (vrijdag & zaterdag tot 20.00 u) kun je bij ons terecht voor de lekkerste speciaalbiertjes, wijntjes, gecombineerd met de beste borrelplank van Utrecht. Meer zin in zoet? Alle taarten in de vitrine worden dagelijks in onze keuken met liefde gebakken.

Geen reserveringen, kom lekker langs! // No reservations, just swing by!

zadelstraat 20 - Utrecht

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet