We mogen nog drie tuinfeestjes organiseren bij Kaffeetaria, de koffiebar met de mooiste tuin van Utrecht in voormalig zorgcomplex De Saffier. Wij koken een driegangenbrunch, Kaffeetaria schenkt de drankjes en zet vet lekkere koffie. Om het overzichtelijk te houden hebben we voor jullie de data op een rijtje gezet, met bijbehorend thema.

Op 2 augustus houden we een kruidentuinfeestje, waarbij we gebruik maken van destillaten van lokale planten van Wildgroei, de botanische kapsalon die de deuren opent in september aan de Vlampijpstraat. Het menu volgt dinsdag, maar is in ieder geval helemaal vegan!

Op 16 augustus gaan we grillen en steken we de rabarbeque aan! Veel groentjes, mooie salades, kannen sangria. Deze editie is vega!

Om het af te leren sluiten we de reeks af met een (niet al te) klassieke Sunday Roast, geïnspireerd door de Britse pubs. Want die doen het toch het best. Wij regelen de cider, jij kiest tussen vlees of vegan.

De driegangenbrunch kost €22,5 p.p, inclusief welkomstdrankje. Alvast reserveren? Kan! Mail naar info@rabarber-utrecht.nl, zet er duidelijk bij voor welke editie je reserveert en voor hoeveel mensen. Er is lekker veel ruimte, dus we hebben ook plaats voor grotere gezelschappen, natuurlijk allemaal op veilige afstand. Onverhoopt slecht weer? Dan verkassen we naar binnen, ook genoeg fijne plekjes!

zadelstraat 20 - Utrecht

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet