Livebuild
Voor ons moet koffie in de eerste plaats lekker zijn, want waar zouden we zijn zonder koffie? Toen wij op zoek gingen naar een nieuwe koffieleverancier hebben we dan ook vooral getest en geproefd en gingen we stuiterend het land door. Uiteindelijk vonden we wat we zochten in onze eigen stad. De koffie van Livebuild is niet alleen heel lekker, maar versterkt ook de koffieketen in Kameroen. Samen met de lokale inwoners zetten zij zich in om de levensomstandigheden te verbeteren en ontwikkelen ze de lokale koffiesector en economie. Op die manier creëren ze meer werkgelegenheid, kansen voor ondernemers en verbeteren ze werk- en leefomstandigheden.

Brouwerij De Leckere
Ons pils is afkomstig van De Leckere, één van de leukste brouwerijen die (omgeving) Utrecht rijk is. Hun bieren zijn 100% biologisch. Niet alleen hun pils vloeit bij ons uit de tap, regelmatig hebben we op één van onze wisseltaps een speciaalbiertje van deze brouwerij.

Peek & van Beurden
De lekkerste kazen, noten, olijven en nog heel veel meer halen wij bij Peel & van Beurden, de beste delicatessenwinkel van Utrecht. Samen met eigenaar Edwin kiezen we de beste producten uit voor onze ontbijt- en lunchgerechten, maar we proeven ook (met liefde!) mooie dingen voor de borrelkaart.

Petit Clos
Zodra wij een nieuwe bestelling plaatsen gooit eigenaar Sjors van wijnhandel Petit Clos de dozen wijn in z’n bakfiets. Op één van de mooiste (verborgen) plekjes in Utrecht heeft hij zijn winkel, waar hij jullie (en ons) met liefde adviseert over de meest geschikte wijntjes. In de toekomst zou het zo maar kunnen dat we samen evenementen rondom wijn gaan organiseren, dus houd onze Facebookpagina’s in de gaten!

Gerrit Takke
Sowieso werken wij in onze keuken zo veel mogelijk met lokale en/of biologische en duurzame producten, maar we kiezen vooral voor kwaliteit. Slagerij Gerrit Takke in Utrecht heeft het allebei: het beste vlees, allemaal biologisch.

Bond & Smolders
In het centrum van Utrecht heb je zoveel leuke en lekkere speciaalzaken zitten, dat het bijna zonde is om je producten van ver te halen. Zo wordt bij ons om de hoek, aan de lijnmarkt, het beste brood gebakken door Bond & Smolders. Lijkt ons heel logisch dat wij dat brood voor jou met liefde beleggen.

zadelstraat 20 - Utrecht x 030 232 1573

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet