Nordkapp Coffee
Sinds enkele maanden drinken en schenken wij de koffie van ’t Utrechtse Nordkapp. De bonen worden gebrand in de Vechtclub aan de Europalaan en met de bakfiets naar de Zadelstraat gebracht. Wij zijn fan!

Brouwerij De Leckere
Ons pils is afkomstig van De Leckere, één van de leukste brouwerijen die (omgeving) Utrecht rijk is. Hun bieren zijn 100% biologisch. In 2018 wonnen ze de prijs voor ’t beste pils van Nederland!

Utregs Wijnhuis
Zodra wij een nieuwe bestelling plaatsen gooit eigenaar Sjors van het Utregs Wijnhuis de dozen wijn in z’n bakfiets. Op één van de mooiste (verborgen) plekjes in Utrecht heeft hij zijn winkel, waar hij jullie (en ons) met liefde adviseert over de meest geschikte wijntjes.

Gerrit Takke
Sowieso werken wij in onze keuken zo veel mogelijk met lokale en/of biologische en duurzame producten, maar we kiezen vooral voor kwaliteit. Slagerij Gerrit Takke in Utrecht heeft het allebei: het beste vlees, allemaal biologisch.

Bond & Smolders
In het centrum van Utrecht heb je zoveel leuke en lekkere speciaalzaken zitten, dat het bijna zonde is om je producten van ver te halen. Zo wordt bij ons om de hoek, aan de lijnmarkt, het beste brood gebakken door Bond & Smolders. Lijkt ons heel logisch dat wij dat brood voor jou met liefde beleggen.

zadelstraat 20 - Utrecht

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet