Rabarber is ons petit café waar je de hele dag welkom bent voor je espressoshot, je ontbijtje, lunch, krant, spelletje, biertje, borrelhap en wijntje. Onze keuken, waarvanuit wij de lekkerste ontbijt- en lunchgerechten serveren, is geopend van 09.00 tot 17.00 u. Onze kaart wisselt regelmatig, waarbij we ook zoveel mogelijk werken met seizoensproducten. Tot 20.00 u – of ’s middags, of ’s ochtends als je in een rebelse bui bent – kun je bij ons terecht voor de lekkerste speciaalbiertjes van voornamelijk Nederlandse brouwerijen, met zorg geselecteerde wijnen door Sjors van Petit Clos, een uitgebreid aanbod aan gedestilleerd en een verrassende borrelkaart voor de kleine trek. Meer zin in zoet? Alle taarten in de vitrine worden dagelijks in onze keuken met liefde gebakken. Wanneer je niet veel tijd hebt kun je gerust een stukje meenemen. Liever een hele taart? Wanneer je dit minstens een dag eerder bij ons aangeeft, zorgen wij dat ‘ie klaar staat wanneer jij wil. Al vinden we het natuurlijk nog gezelliger wanneer je ondertussen een spelletje uit de kast trekt, een krantje leest of bijpraat met je vrienden of je schoonmoeder.

Waar mogelijk werken wij samen met lokale leveranciers, duurzame producten en merken die wij graag willen steunen. Zo schenken wij koffie van Livebuild, een organisatie die zich inzet om de levensomstandigheden in Kameroen te verbeteren. Zij importeren hun eigen koffie die niet alleen bijdraagt aan dit doel, maar ook nog hartstikke lekker is. En in Utrecht wordt gebrand! Wij zijn trots dat Rabarber de eerste horecazaak is die deze koffie mag schenken en op die manier de organisatie kan steunen.

Onze mooie ruimte gebruiken wij zelf regelmatig in de avonduren voor leuke evenementen. Heb je zelf een leuk idee waar je een geschikte plek voor nodig hebt of ben je op zoek naar een locatie voor je afstudeerfeestje/borrel/verjaardagsfuifje/ga zo maar door? Neem even contact met ons op!

zadelstraat 20 - Utrecht x 030 232 1573

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet