LEUK NIEUWS

Vanaf juni zijn jullie ook welkom op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, want we verlengen de openingstijden deze zomer!

Op deze dagen blijven we open tot 23.00 u en valt er niet alleen wat te drinken, maar ook te eten! We hebben ervoor gekozen om, naast uitgebreide snacks, 3 (met enige onregelmaat wisselende) vegetarische of vegan gerechten te serveren. In de stijl van onze lunchgerechten, dus verwacht toegankelijk comfort food met een eigenzinnig randje, zonder pretentie of poespas.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een taartje (kan op elk moment van de dag), wijntje, cocktail of kop thee.

kijk hier voor de avondkaart!

catering

Naast het runnen van onze horecazaak vinden we het ook heel leuk om catering te doen! Ben je op zoek naar een plek waar je in de avonduren een besloten vegetarisch/vegan diner kan organiseren voor je collega’s/vrienden/familiefeestje? Wij maken graag in overleg met jou een passend menu.

Zoek je een leuke partner voor een lunch of diner op locatie, wil je verschillende taarten op je huwelijksdag of organiseer je een festival / evenement en lijkt het je leuk als wij je daarbij ondersteunen? Ook dan zijn we je vrouwen! Neem contact met ons op, we zien je mailtje (info@rabarber-utrecht.nl) graag verschijnen – of loop binnen voor een kop koffie!

 

zadelstraat 20 - Utrecht

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet