TAART BESTELLEN

Wil je een taart om uit te delen, mee te nemen naar je werk of voor een verjaardagsfeestje? Je kunt gemakkelijk onze taarten bestellen via onze bestelsite.

ONZE TAARTEN

Wij maken taarten zoals wij ze zelf het liefste eten: niet te zoet, geen gekke kleurstoffen, met pure ingrediënten en zonder teveel opsmuk. Voor onze taarten gebruiken we waar mogelijk biologische ingrediënten – zo zijn onze boter, bloem, suiker & eieren 100% biologisch. Onze kruidenierswaren zijn afkomstig van de biologische groothandel BD-Totaal en ook een groot deel van onze groenten & fruit halen we daar, of bij lokale groentehandel De Goey-Koot. Onze noten (die gebruiken we graag en veel!) komen bij onze Utrechtse partner De Notenfabriek vandaan.

PRAKTISCH

Via deze website kun je de door jou gewenste taart(en) bestellen. Op de door jou aangegeven dag kunnen de taarten op locatie worden opgehaald. De taarten kunnen ook worden bezorgd bij een minimale besteding van €25. In Utrecht centrum rekenen we €4 bezorgkosten. Bezorging is mogelijk op dinsdag t/m vrijdag. Wij bezorgen de taarten tussen 09.00 – 10.30 u.

Wil je de taarten laten bezorgen buiten het centrum, op een ander tijdstip of in het weekend? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Stuur ons je vraag/wens per e-mail (info@rabarber-utrecht.nl) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook voor andere vragen verwijzen je graag naar het contactformulier. Omdat wij alles zelf bakken, beschikken we uiteraard over alle ingrediënt- en allergeeninformatie. Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij in onze keuken geen rekening kunnen houden met ernstige allergieën in verband met sporen. De taarten die wij omschrijven als ‘glutenarm’ bevatten zelf geen gluten, maar onze keuken is niet glutenvrij.

 

zadelstraat 20 - Utrecht

ontwerp & realisatie: Eagerly Internet